• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відпрацювання дій в разі надзвичайної ситуації

Відпрацювання дій в разі надзвичайної ситуації

2018-05-16

16 травня 2018 року рятувальники Сквирського РС завітали до Горобіївського НВК « ЗОШ І-ІІІ ст. – дитячий садок» та з метою відпрацювання дій в разі надзвичайної ситуації провели навчальну евакуацію учнів з приміщення школи.

Також рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» надзвичайними розповіли школярам про правила безпечної поведінки та дотримання правил пожежної безпеки в побуті, небезпеку використання таких предметів, як сірники та петарди, про небезпеку вибухо-небезпечних та невідомих предметів. Навчили правилам користування вогнегасником, кожен учень мав змогу продемонструвати свої знання на практиці.

Також дітям нагадали телефони екстрених служб та вручили відповідні тематичні пам’ятки та інформаційні листівки з питань безпеки

Під час перевірки з відповідальними особами були проведені інструктажі щодо дотримання правил пожежної безпеки та порядку дій при виникненні пожежі.
Оглянуто, електрообладнання, зовнішнє водопостачання, первинні засоби пожежогасіння.

/Files/photogallery/yyyyyyyy.jpg/Files/photogallery/dddddddddddddd.jpg/Files/photogallery/jjjjjj.jpg/Files/photogallery/яяяяяяя.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi